Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • Κίνα Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: MANER POSSR
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~120
Ιδρύθηκε Έτος: 2010
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Εισαγωγή

 

Η εμπορική Co. εισαγωγών & εξαγωγής Porsun Guangzhou, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2008. Είναι μέρη Inelectronic επαγγελματικοί κατασκευαστές και επιχείρηση εμπορικών συναλλαγών για τις εφαρμογές της Γερμανίας.

 

Η επιχείρησή μας είναι Specialixed στην παραγωγή στην υδραντλία, υποστήριγμα μηχανών, ελαιοψυκτήρας μηχανών, αντλία καυσίμων, σπείρα ανάφλεξης, βούλωμα σπινθήρων, σκέλος ελέγχου, δακτύλιος, αισθητήρας, Windowswitch, μηχανή ανεμιστήρων, αισθητήρας ABS, βάση σε περισσότερο από 10 έτη τεχνικής και εμπειρίας εξαγωγής, οι κύριες γραμμές παραγωγής μας είναι αυτοκίνητο σύστημα Drive, οδηγώντας σύστημα, σύστημα αναστολής, σύστημα μηχανών, σύστημα ψύξης και άλλες. Τα εργοστάσια που επενδύσαμε και ενώσαμε έχουν λάβει ISO9001: 2000 και πιστοποιητικά TS16949. Παρέχουμε την επαγγελματική υπηρεσία, τη γρήγορη απάντηση, την έγκαιρη παράδοση, την άριστη ποιότητα και την καλύτερη τιμή στους πελάτες μας. Η ικανοποίηση και η καλή πίστωση σε κάθε πελάτη είναι τα προϊόντα Priority.Our μας πωλούνται πολύ καλά στις χώρες στην Αφρική, στα μέσα τουανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία.

Εμμένοντας στην επιχείρηση η φιλοσοφία “του πελάτη πρώτα, προχωρά σταθερά”, καλωσορίζουμε ειλικρινά τους πελάτες από για να συνεργαστούμε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με μας.

 

 

Κίνα Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Μετά από εννέα έτη ανάπτυξης, έχει στραφεί στο Volkswagen, Audi, BMW, μηχανή της Porsche και η έρευνα μερών πλαισίων και η ανάπτυξη, σχέδιο, εμμένουν στις εμπορικών σημάτων, εισαγωγών και προς εξαγωγή πωλήσεις ανάπτυξης, τυποποιημένες κατασκευής cOem ως μια από την επιχείρηση. Και δεσμευμένος να βελτιώσει την υπηρεσία μεταπωλήσεων, και να ενισχύσει συνεχώς το προστιθεμένης αξίας διάστημα των προϊόντων εμπορικών σημάτων. Αναγνωρίζεται στη βιομηχανία έχει την εμπειρία, έχει τη δύναμη του άριστου χειριστή εμπορικών σημάτων μερών αυτοκινήτου.

 

 

 

MANER έχει αναπτύξει σχεδόν δύο χιλιάες προϊόντα, που καλύπτουν το μισό άξονα, τον άξονα μετάδοσης, το σύνολο συγχρονισμού, το σκέλος ταλάντευσης, τη σπείρα ανάφλεξης, τη βαλβίδα σωληνοειδών, τον ανεμιστήρα, τον απορροφητή κλονισμού, τη συνέλευση εμβόλων, το μπροστινό ρουλεμάν ροδών, τη σειρά υδραντλιών, τη σειρά συσκευασίας επισκευής, την ψήκτρα, την κόλλα ποδιών μηχανών, κ.λπ., που υπόσχεται μια διετή εξουσιοδότηση 60.000 χλμ, που παρέχουν την πρώτης τάξεως υπηρεσία για τους πελάτες.

 

Κίνα Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Εμπόριο Co.ltd εισαγωγών & εξαγωγής Porsun Guangzhou. (MANER) έχει κερδίσει διαδοχικά τους τίτλους «της σύμβασης shou επαρχία Guangdong και της πιστωτικής επιχείρησης», της «μόνιμης μονάδας διευθυντή guangdong της αυτοκινητικής ένωσης βιομηχανίας υπηρεσιών μεταπωλήσεων» και του «μόνιμου αντιπροέδρου της αυτοκινητικής ένωσης βιομηχανίας μερών guangzhou». Η δίκαιη λαμβανόμενη μεγάλη απάντηση καντονίου, που προσελκύει τους φίλους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό στη στάση, κέρδισε ομόφωνα τον υψηλό έπαινο.

 

Κίνα Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

MANER είναι δεσμευμένο στην οικοδόμηση του πρώτου εμπορικού σήματος υψηλού - ποιότητα αυτοκινητικό aftermarket. Επιχείρηση στην έννοια, τεχνολογία, υπηρεσία, προϊόν, τιμή ως αξία πυρήνων, όλη η απαίτηση πελατών ως κέντρο.

 

Κίνα Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

«Επειδή η εστίαση, έτσι ο επαγγελματίας», για πολλά χρόνια MANER εμμένει στη «άριστη ποιότητα, ειλικρινής συνεργασία, υψηλή αποδοτικότητα, επιχειρησιακή φιλοσοφία τέλειων υπηρεσιών», για να χτίσει «προσεκτικά την υπηρεσία, να ικανοποιήσει την απαίτηση» της αξίας πυρήνων της επιχείρησης και να καταβάλει αδιάλειπτες προσπάθειες, κέρδισε την εμπιστοσύνη πολλών πελατών και ο έπαινος, στην εθνική βιομηχανία μερών αυτοκινήτου καθιερώνει μια καλή εταιρική εικόνα εμπορικών σημάτων. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την προσοχή σας!

 

 

Κίνα Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

Ιστορία

Καθιερωμένη ΕΜΠΟΡΙΚΉ Co. το 2010 .POSSR ΕΙΣΑΓΩΓΏΝ & ΕΞΑΓΩΓΉΣ, LTD.About 8 έτη ανάπτυξης, έχουμε εστιάσει στα μέρη μηχανών και τα μέρη πλαισίων των πωλήσεων του Volkswagen, Audi, της Porsche, σχεδίου, ανάπτυξης εμπορικών σημάτων, κατασκευής cOem, εισαγωγών και προς εξαγωγή.

 

 

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τα εξαρτήματα των συστημάτων μηχανών, των συστημάτων καυσίμων, των συστημάτων ψύξης, των συστημάτων λίπανσης, των οδηγώντας συστημάτων, των ροδών & των ροδών, των συστημάτων αναστολής, των συστημάτων φρένων, των ηλεκτρικών συστημάτων, των συστημάτων ανάφλεξης, των αρχικών συστημάτων, των λαμπτήρων & των κέρατων, των επιτροπών οργάνων, των ψηκτρών & των πλυντηρίων, των συστημάτων θέρμανσης & κλιματισμού, των ηλεκτρονικών μερών, του ECU, των συμπλεκτών, των συστημάτων μετάδοσης, των συνελεύσεων άξονων Drive, των εσωτερικών μερών περιποίησης, των εξαρτημάτων κ.λπ. σώματος.

 

 

Κίνα Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Οι κύριες αγορές εξαγωγών μας περιλαμβάνουν τη Νιγηρία, τη Ρωσία, τη Σαουδική Αραβία, το Ιράκ, την Τουρκία, την Ινδία, την Πολωνία, την Ισλανδία, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή κ.λπ. Πολλοί πελάτες τοποθετούν τις συνεχείς διαταγές με μας λόγω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και της λογικής τιμής.

 
Υπηρεσία

Έννοια υπηρεσιών MANER

 

Κατ' αρχάς, ο πελάτης σεβασμού, καταλαβαίνει τον πελάτη, συνεχίζει να παρέχει ότι υπερβείτε τις προσδοκίες πελατών των προϊόντων και οι υπηρεσίες, κάνουν τους συνεργάτες πελατών για πάντα. Αυτό είναι μας έχει επιμείνει πάντα και έχει υποστηρίξει από την έννοια υπηρεσιών. Δεύτερον, ο πελάτης είναι πάντα σωστός πρώτος, ο πελάτης είναι οι αγοραστές προϊόντων, δεν είναι κατασκευαστής προβλήματος

 

Δεύτερον, ο πελάτης είναι πάντα σωστός πρώτος, ο πελάτης είναι οι αγοραστές προϊόντων, δεν είναι κατασκευαστής προβλήματος Δεύτερον, ο πελάτης ο πιό ενήμερος για τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους, αυτό είναι αυτό που οι επιχειρήσεις χρειάζονται για να συλλέξουν τις πληροφορίες Τρίτον, επειδή οι πελάτες έχουν συνεπή «έναν φυσικό,» είναι η ίδια φιλονικία φιλονικίας πελατών με όλους τους πελάτες.

 

Τρίτον, τα τρία στοιχεία της ικανοποίησης πελατών: ικανοποίηση προϊόντων: αναφέρεται στους πελάτες που ικανοποιούν με την ποιότητα των αγαθών. Ικανοποίηση υπηρεσιών: αναφέρεται στον πελάτη για αγορασμένο pre-sale αγαθών, πώληση, υπηρεσία μεταπωλήσεων μιας ορισμένης τοποθέτησης. Πώς ανεξάρτητα από το πόσο τέλεια τα αγαθά, η τιμή είναι λογικά, όταν εμφανίστηκε στην αγορά, δεν πρέπει να στηριχθεί στην υπηρεσία. Η «υπηρεσία μεταπωλήσεων κάνει το μόνιμο πελάτη». Η εταιρική ικανοποίηση εικόνας αναφέρεται στο κοινωνικό κοινό στην επιχειρηματική περιεκτική δύναμη και η γενική εντύπωση ορισμένης έννοιας evaluation.4 και 5 s «5 s» σημαίνει «το ΧΑΜΌΓΕΛΟ (ΧΑΜΌΓΕΛΟ), γρήγορο (EED), τιμιότητα, ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ, έξυπνη (cSmart), αγγλικό αρκτικόλεξο πέντε μελετών (ΜΕΛΈΤΗ) λέξεις. η έννοια «5 s» είναι η αντιπροσωπευτικότερη καινοτομία πολιτισμού υπηρεσιών, όχι μόνο έχει τη ανθρώπινη φύση πραγματική - το χρονικό χαρακτηριστικό, έχει επίσης την ιδιαίτερη ικανότητα διάπραξης ελιγμών. Χαμόγελο: ένα μέτριο χαμόγελο.

 

 

Οι λεπτομέρειες του τμήματος βλέπουν το πραγματικό κεφάλαιο, διαχείριση «6S» MANER

 

Ο χρυσός και εννέα το ασήμι δέκα, όλες οι βιομηχανίες αρχίζουν σε πολυάσχολο, το Γκάο μΑ είναι η πλειοψηφία των νέων και παλαιών πελατών από τη ισχυρή υποστήριξη, αν και πολλοί συνάδελφοι πρέπει να απασχοληθούν στις υπερωρίες αργά κάθε βράδυ, αλλά ακόμα θυμούνται τη διαχείριση της επιχείρησης του πνεύματος του εγγράφου, κάνουν μια καλή διαχείριση περιοχών «6S» εργασίας.

 

 

Κίνα Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Γωνία αποθηκών εμπορευμάτων: η καθαρή αποθήκη εμπορευμάτων μπορεί όχι μόνο να βελτιώσει την αποδοτικότητα του προσωπικού για να παρουσιάσει το πνεύμα του προσώπου, το σημαντικότερο πράγμα είναι να προστατευθούν πλήρως οι πληροφορίες αποθηκών εμπορευμάτων είναι ακριβές, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι πελάτες λαμβάνουν το χρόνο, διατηρούν μια καλή εικόνα της επιχείρησης.

 

Κίνα Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Διαχείριση λειτουργίας «6S» τεμνουσών μηχανών MANER

 

Κίνα Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

Αυτόματη διαχείριση συστημάτων «6S» δοκιμής υδραντλιών MANER

 

Κίνα Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Κάνετε τη διοικητική εργασία περιοχών «6S» παραγωγής, όχι μόνο καταστήστε τη σκηνή καθαρή και καθαρή, η ορντινάντσα εργασίας, περισσότερη συνεχής βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας εργασίας, το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι επιχειρήσεις και υπάλληλοι μέσω των διοικητικών απαιτήσεων «6S», κοινή ανάπτυξη και κοινή πρόοδος, για να βοηθήσουν τους υπαλλήλους να καθιερώσουν μια θετική τοποθέτηση, για να αναπτύξουν την καλή συμπεριφορά.
Αν και ανεξάρτητα από το πόσο πολυάσχολοι, δεν ξεχνάμε τη στιγμή στα υψηλότερα δικά τους πρότυπα, από τα μικρά πράγματα γύρω για να αρχίσουμε, και να διαπεράσουμε έπειτα στην ποιότητα παραγωγής, από πάνω προς τα κάτω ομόκεντρη, ώστε να επιτευχθεί το μεγάλο εμπορικό σήμα μας!

Η ομάδα μας

Αρχή: τιμιότητα, πρώτο ταλέντο πελατών: πίστη, ακεραιότητα, επαγγελματική και τολμηρή έννοια προϊόντων: για να κοινοποιήσει στον κόσμο το ποιοτικό ύφος μας: σοβαρός, γρήγορα, ο κανόνας των υποσχέσεών μας: για να εξασφαλίσει πλήρης το στόχο, όχι καλλιέργεια δικαιολογιών .self, η εκπαίδευση είναι καλή ικανοποίηση πελατών: είναι η αιώνια αποστολή αναζήτησής μας: να γίνει οι παγκόσμιοι επιδρύτεροι προμηθευτές βάσισε στην παγκόσμια τοπ σκηνή Guangzhou αυτό προς την επιχειρηματική χρήση Διακήρυξης: περπατάμε στην πρώτη γραμμή της επιστήμης και η τεχνολογία, κάνει τη δράση του γίγαντα Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις πολυάριθμες προκλήσεις μας κάνουμε το φόβο αίσθησης Μας αφήστε μαζί και προσπαθήστε για το μεγάλο όνειρό μας! Η πιστή ακεραιότητά μας, επαγγελματικός τολμηρός μας, αγαπάμε καθένας από μας, παλεψτε για αυτό που αυξάνεται.

 

 

Κίνα Guangzhou Porsun Import & Export Trade Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0